Retro Nintendo
|
Luigi Bros. in Super Mario 3D World op de Nintendo Wii U

Originele Mario Bros. vrij te spelen in Super Mario 3D World voor Wii U

Door op 16 November 2013

Afgaand op de laatste Nintendo Direct presentatie bevat Super Mario 3D World voor de Nintendo Wii U de originele Mario Bros. arcade klassieker in een uniek Luigi jasje. Bovendien kunnen kopers van het spel ook Rosalina, die recent haar eerste opwachting maakte in Super Mario Galaxy, vrij spelen.

Binnenkort verkrijgbare Wii U platformer Super Mario 3D World biedt een mini-game aan genaamd Luigi Bros., een aangepaste versie van Mario Bros. met in de hoofdrol Mario’s broer Luigi. Hoewel de mini-game moet vrijgespeeld worden, krijgen gamers die New Super Luigi U save games op hun Wii U hebben staan onmiddellijk toegang tot de arcade klassieker.

Daarnaast maakt ook Rosalina haar opwachting in Super Mario 3D World, naast de traditionele line-up met Mario, Luigi, Princess Toadstool en Toad. Rosalina verscheen voor het eerst in het Mario universum in Super Mario Galaxy. Haar personage moet worden vrijgespeeld volgens de Nintendo Direct presentatie, maar hoe dat precies gedaan moet worden is niet bekend.

Super Mario 3D World verschijnt op 29 November voor de Wii U.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail