Retro Nintendo
|
Famicom game Mappy Kids

Exclusieve Famicom platformer Mappy Kids vertaald naar Engels door fans

Door op 12 November 2013

Hoewel de Nintendo Entertainment System in het Westen over een gigantische collectie games beschikt, verbleekt die tegenover het aantal games dat beschikbaar is voor de Japanse Famicom. De beste exclusieve games voor Japan werden daarom door fans naar het Engels vertaald. De meest recente game die zo speelbaar wordt voor het Westen is Mappy Kids.

Als opvolger van de arcade klassieker Mappy draait platformer Mappy Kids om het starten van een familie muizen. Mappy moet immers aan zijn geliefde tonen dat hij in staat is om voor een gezin te zorgen voordat ze met hem wil trouwen. Net als in Super Mario Bros. 3, moet protagonist Mappy daartoe verschillende levels verslaan die worden aangegeven op een mini-map.

GeĂ¯nteresseerden kunnen de geupdate Mappy Kids rom van Zynk Oxhyde met Engelse vertaling uitproberen om na dertig jaar van deze exclusieve Japanse game te genieten.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail