Retro Nintendo
|
Star Wars en Nintendo parodie Super Smash Wars: A Link to the Hope

Super Smash Wars plaatst Star Wars Episode IV in Nintendo universum

Door op 11 November 2013

YouTube gebruiker James Farr heeft een parodie op de eerste Star Wars film gemaakt met bekende personages uit Nintendo games. Link uit The Legend of Zelda neemt de rol van hoofdpersonage Luke Skywalker over, terwijl de rest van de cast voornamelijk wordt aangevuld met personages uit de Super Smash Bros. serie.

Link wordt in Episode IV: A Link To The Hope geholpen door zijn robotvrienden R2D2, die voor de verandering een Toad jasje heeft aangetrokken, en C-3PO R.O.B. Samen met Han “Mario” Solo redden ze de prinses en verslaan ze Darth “Ganon” Vader. In ware Star Wing stijl vernietigen ze bovendien Majora, die dienst doet als Death Star.

Kijk of jij de honderden referenties herkent in Super Smash Wars: A Link To The Hope!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail