Retro Nintendo
|
Lego set van King of Red Lions uit The Legend of Zelda: The Wind Waker

Bouw je eigen The Legend of Zelda wereld met de King of Red Lions Lego set

Door op 7 November 2013

The Legend of Zelda: The Wind Waker is een van de meest originele en liefdevol vormgegeven spelwerelden waarin gamers een episch avontuur kunnen beleven. Dankzij de King of Red Lions Play Set van Lego Cuusoo gebruiker flailx kunnen fans binnenkort misschien hun eigen versie van Hyrule nabouwen.

Lego Cuusoo is een website waarop gretige bouwers aan de slag kunnen met Lego blokken om zelf paketten samen te stellen die in de winkel verschijnen. Voor het zover is, echter, moet een voorgestelde set tienduizend stemmen krijgen en door Lego zelf worden goedgekeurd.

De geweldig mooie Legend of Zelda: King of Red Lions Play Set van flailx staat al sinds eind 2011 op de Lego website, maar heeft nog steeds geen tienduizend stemmen weten te vergaren. Door de recente HD release van The Wind Waker schoot het aantal ondersteuners echter de hoogte in tot een kleine 2500.

Eiland met schatkamer van in de King of Red Lions Play Set

Ben je geïnteresseerd in een eiland vol Chu-chu jellies en schatkamer, een piratenschip zoals in het spel en een volledig functionerende King of Red Lions boot, neem dan zeker een kijkje op de pagina ven het project!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail