Retro Nintendo
|
Fan project Mega Man 2.5D

Mega Man en Proto Man vormen team in Mega Man 2.5D Beta

Door op 6 November 2013

Capcom mag met Mega Man 9 en 10 in de afgelopen jaren genereus zijn geweest voor de fans van de klassieke Mega Man games, maar voor de 25e verjaardag van de serie moeten liefhebbers van de Blue Bomber blijkbaar geen nieuwe game van de Japanse video game gigant verwachten. Gelukkig kunnen we rekenen op Peter Sjöstrand, de maker van Mega Man 2.5D.

Hoewel Mega Man 2.5D niet de specifieke toelating van Capcom geniet, voelt de game authentiek aan. Dat komt omdat de originele graphics en sprites van Mega Man worden gebruikt, maar dan met een extra dimensie. Sjöstrand heeft ervoor gezorgd dat de typische Mega Man gameplay en physics bewaard bleven in zijn fan project.

Het enige wezenlijke verschil met de NES klassiekers, naast meer dieptezicht, is de toevoeging van co-op. In de beta en demo van het Shadow Man level uit Mega Man 3, kunnen gamers samen met hun vrienden Mega Man en Proto Man door het uitdagende level helpen springen en schieten.

De beta-versie van Mega Man 2.5D is gratis verkrijgbaar voor PC gebruikers op de website van het project. Bovendien kan daar ook gestemd worden op het volgende level dat aan de game moet worden toegevoegd.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail