Retro Nintendo
|
Zelfgemaakt Game Boy kostuum voor Halloween

Maker werkend Game Boy Color kostuum wint Halloween 2013

Door op 5 November 2013

YouTube gebruiker MikeHandidate zag zijn droom om een Game Boy Color te zijn afgelopen week in vervulling gaan met zijn zelfgemaakte Halloween kostuum, volgens een video die hij online plaatste. Het zelfgemaakte Game Boy Color kostuum beleeft echter een identiteitscrisis: het speelt namelijk enkel Game Boy Advance games.

Dat komt omdat het gebruikte scherm een 16:10 verhouding heeft, wat beter bij de originele schermresolutie van de Game Boy Advance dan de Color past. Waarom dan niet voor een GBA kostuum kiezen? Dat zou volgens MikeHandidate niet door de deur gaan.

De linkerhand van het Game Boy kostuum bevat de A en B knoppen, terwijl de rechterhand een grote D-pad bevat. Een wirwar van kabels verbindt het geheel met een groot scherm waarop Pokémon Fire Red & Leaf Green gespeeld kan worden.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail