Retro Nintendo
|
Blackhawk nu gratis beschikbaar op Battle.net

SNES game Blackhawk herleeft op Battle.net, gratis verkrijgbaar

Door op 2 November 2013

Gamers die verlangen naar cinematic platform games van de jaren ’90 zullen blij zijn te horen dat Blizzard de cult klassieker Blackhawk, bekend onder de naam Blackthorne in de Verenigde Staten, opnieuw uitbrengt op Battle.net. Bovendien is de game volledig gratis te downloaden!

Omdat Blackhawk stamt van voor de periode dat de focus bij Blizzard exlusief naar de Diable, Starcraft en Warcraft universums verschoof, is de game compleet anders dan we gewoon zijn van de ontwikkelaar. Blackhawk draait rond de reddingsmissie van leger kapitein en huurling Kyle, een dijk van een jaren ’90 cliché met zijn lange haren en jeans outfit. Gewapend met een shotgun doorkruist hij de planeet Tuul om gijzelaars te bevrijden en aliens aan stukken te rijten.

Net als in andere cinematic platformers zoals Prince of Persia en Flashback ligt de nadruk in Blackhawk op de realistisch ogende gameplay en vloeiende, natuurlijke bewegingen van de personages.

Blackthorne kan door iedereen met een Battle.net account gedownload worden voor de aantrekkelijke prijs van nul euro. Hopelijk start Blizzard met deze gratis re-release een nieuwe trend zodat we gemakkelijker oude Super Nintendo klassiekers kunnen spelen. Ik wacht alleszins met smart op The Lost Vikings.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail