Retro Nintendo
|
Nintendo 64 met een The Legend of Zelda: Ocarina of Time custom mod

Ocarina of Time mod voor Nintendo 64 is werkelijk prachtig

Door op 1 November 2013

Deviant Art lid Zoki64 toont opnieuw zijn artistieke kunsten met een geweldige mod voor de Nintendo 64. Na Nintendo’s 64-bit console eerder al van een The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Majora’s Mask thema te voorzien, doet hij dat kunstje nogmaals over. Zijn nieuwste Ocarina of Time Nintendo 64 is echter nog mooier dan de vorige versie!

De Nintendo 64 van een klant werd voorzien van een basislaag en afgewerkt met een glinsterend gouden laagje. De originele knoppen en logo’s werden behouden voor authenticiteit. Bovendien voegde Zoki64 enkele ornamenten typisch voor The Legend of Zelda toe, waaronder de Triforce.

Sloveen Zoki64 maakte eerder ook nog Donkey Kong SNES controllers, een Super Nintendo met als thema Kirby’s Dream Land 3 en een Nintendo 64 gebaseerd op de filmklassieker Tron. Zijn Deviant Art pagina bevat een galerij met alle custom mods.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail