Retro Nintendo
|
Proto Man in Mega Man The Board Game

Mega Man The Board Game maker toont Proto Man als speelbaar personage

Door op 31 October 2013

Onlangs publiceerde bordspelmaker Jasco op zijn Facebook pagina een bericht dat het een crowdfunding actie op Kickstarter overweegt voor een officieel Mega Man spel. Hoewel een precieze datum voor de start van die inzamelactie nog steeds niet bekend is, toont de fabrikant wel al een miniatuur versie van Proto Man voor Mega Man The Board Game.

Hoewel Mega Man The Board Game er ongeacht het succes van de Kickstarter campagne komt, betekent meer financiering wel een uitgebreider spel. Zo moet het spel uitbreidbaar worden van vijf tot acht spelers. Bovendien wil Jasco de klassieke dobbelsteen vervangen door een dek kaarten.

Precieze informatie over de beschikbaarheid en de prijs van het bordspel is nog niet bekend, maar Jasco en Capcom verwachten het spel ten laatste tegen eind maart volgend jaar in de winkelrekken te kunnen leggen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail