Retro Nintendo
|
Double Dragon Trilogy voor Android en iOS

Double Dragon trilogie komt naar Android en iOS

Door op 30 October 2013

Diverse delen uit de klassieke beat ’em up serie Double Dragon, waaronder Double Dragon, Double Dragon 2: The Revenge en Double Dragon 3: Rosetta Stone, verschijnen eind dit jaar in een compilatie voor Android en iOS. De geporte versies zijn gebaseerd op de arcade games.

Double Dragon Trilogy bevat twee verschillende speelmodi: in de arcade modus moeten spelers proberen een zo hoog mogelijke score neer te zetten, terwijl de story modus bonusitems, achievements en extra levels bevat. Bovendien wil ontwikkelaar DotEmu een ‘mobile’ moeilijkheidsgraad toevoegen om gamers die worstelen met touch screen besturing tegemoet te komen.

Wie de Double Dragon port liever niet met het touch screen speelt, kan externe Android en iOS gamepads aansluiten. Bovendien kunnnen smartphone bezitters de Double Dragon Trilogy ook samen met vrienden spelen in een co-op modus die via bluetooth werkt.

De originele Double Dragon verscheen in 1987 als een arcade game, maar werd sindsdien op heel wat consoles, waaronder de Nintendo Entertainment System, opnieuw uitgebracht. De game vertelt het verhaal van Billy en Jimmy Lee die het opnemen tegen de Black Warriors gang om hun geliefde Marian te redden.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail