Retro Nintendo
|
Kinderkamer gebaseerd op Super Mario

Ouders maken Mario kinderkamer voor pasgeboren dochter

Door op 27 October 2013

De Amerikaanse tak van Nintendo tweette gisteren de handgemaakte Mario kinderkamer van de pasgeboren Riley Craddock. Haar ouders maakten de kamer volledig naar de klassieke Super Mario games, compleet met Starman kussens, Bob-Omb lamp, Question Block, een Princess Toadstool lichtschakelaar en Goal Flag.

De kinderkamer werd volledig met de hand geverfd en gemaakt voor de boreling. Zo bouwden de ouders zelf de Question Block kastjes en Bob-Omb lamp. Bovendiend werd de vlag die Mario normaal gezien moet zien te vangen aan het einde van elk level gepersonaliseerd: roze met in het groot de letter R voor Riley.

Mario kinderkamer met Question Block

Mario kinderkamer met gepersonaliseerde goal flag

Mario kinderkamer met Princess Toadstool lichtschakelaar

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail