Retro Nintendo
|
Super Castlevania IV voor de Wii U Virtual Console

Super Castlevania IV op weg naar de Amerikaanse Wii U voor Halloween

Door op 25 October 2013

De Super Nintendo klassieker Super Castlevania IV staat gepland voor een release op 31 oktober in de Noord-Amerikaanse Nintendo eShop volgens een video in Nintendo’s officiĆ«le Youtube kanaal. Wii U bezitters kunnen de side-scrolling action game zowel op hun televisie als op de Wii U Gamepad spelen.

Konami’s Super Castlevania IV verscheen eind vorige maand voor de Japanse Wii U Virtual Console, terwijl het spel al sinds 2006 wereldwijd beschikbaar is op de Wii Virtual Console. Nu dat Nintendo de actie game ook voor de Verenigde Staten heeft aangekondigd, lijkt het waarschijnlijk dat Europese Wii U bezitters ook snel aan de slag kunnen met de game.

Het in 1991 verschenen Super Castlevania vertelt het verhaal van vampier jager Simon Belmont, die zich gedurende een elftal levels naar Dracula moet vechten.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail