Retro Nintendo
|
NECA's versie van de NES Robocop

Robocop beeld gebaseerd op NES game beschikbaar in februari 2014

Door op 24 October 2013

Speelgoedfabrikant NECA maakt een speciaal Robocop beeld gebaseerd op de gelijknamige Nintendo Entertainment System side-scrolling game. Volgens een aankondiging op de website van de fabrikant verschijnt het collectors item in februari volgend jaar.

De Classic Video Game Appearance Robocop van NECA meet een kleine 18cm en bevat een spring-loaded holster en Auto-9 pistool. Daarnaast probeert de speelgoedmaker de afwerking zo getrouw mogelijk op de NES-versie van Robocop te laten lijken door een blauw-paarse verf te gebruiken in een soort cel shading verftechniek.

Omdat de productie van dit Robocop beeld maar tot één oplage beperkt blijft, zullen geïnteresseerden er snel bij moeten zijn, aldus NECA. Het bedrijf maakt deze maand verder nog een action figure van Freddy Krueger gebaseerd op de NES-versie van Friday the 13th.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail