Retro Nintendo
|
Oude startpagina Retro Nintendo

Nieuw forum voor Retro Nintendo

Door op 23 October 2013

Retro Nintendo beschikt vanaf vandaag opnieuw over een forum, een veelgebruikte functie van de vorige website die sinds de herstart een maand geleden ontbrak. Gebruikers dienen zich opnieuw te registreren om berichten op het forum te plaatsen, terwijl reeds geregistreerde bezoekers meteen kunnen deelnemen aan discussies.

Met het nieuwe forum kunnen gebruikers discussiĂ«ren over de NES, SNES, N64 en Game Cube in daarvoor voorziene subfora. Daarnaast is er ook een aparte categorie voor moderne games voorzien. Non-gaming discussies horen thuis in het off topic forum “Zeverhoek”. Net als op het oude forum kunnen bezoekers ook onderling ruilen en verkopen op het “Vraag en aanbod” forum.

Om het forum toegankelijk te maken voor iedereen en het zo aangenaam mogelijk te houden, zijn er enkele regels voorzien:

  • Wees steeds beleefd! Het is niet nodig om andere bezoekers te beledigen.
  • Geen flaming of trolling. Berichten met de bedoeling om anderen te schofferen worden niet getolereerd.
  • Geen links naar illegale software. Daaronder vallen ook gedumpte ROMs waarop auteursrecht heerst.
  • Racisme en seksisme zijn ten strengste verboden. Gelieve iedereen met evenveel respect te behandelen.

Gebruikers krijgen een waarschuwing bij een eerste overtreding. Uitsluiting van het forum behoort tot de mogelijkheden voor herhaaldelijke zondaars.

Naast de nieuwe forumfunctionaliteit, brengt deze update ook avatars naar de website. Geregistreerde gebruikers kunnen hun profielfoto aanpassen door rechtsboven op hun naam te klikken en naar de instellingen te gaan.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail