Retro Nintendo
|
ProjectN van WaterMelon

ProjectN is nieuwe Super Nintendo game van indie developer WaterMelon

Door op 22 October 2013

Indie developer WaterMelon is tot dusver enkel bekend voor de Sega Mega Drive game Solar Pier, maar de studio is sinds kort ook aan een gloednieuwe SNES game aan het werken. Omdat het spel nog geen officiƫle naam heeft, noemen de ontwikkelaars het ProjectN.

Om fans te overtuigen in ProjectN te investeren, heeft WaterMelon enkele informatieve – maar ook ronduit bizarre – videos op YouTube geplaatst over de ontwikkeling van de game. In de laatste video wordt er uitgelegd dat ProjectN enkele RPG-elementen bevat. Zo kunnen personages bijvoorbeeld levels omhoog gaan op basis van hun prestaties in elk level. Bovendien bevat de cartridge waarop de game uiteindelijk verschijnt speciale hardware om snellere laadtijden en geluidseffecten mogelijk te maken op de Super Nintendo.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail