Retro Nintendo
|
Retro City Rampage

Retro City Rampage aan 66% op Steam

Door op 16 October 2013

De 8-bit throwback naar de eerste Grand Theft Auto games, Retro City Rampage, staat in de uitverkoop op Steam voor slechts 4,75 euro, 66% minder dan de gewoonlijke verkoopprijs.

Retro City Rampage startte in 2002 als het homebrew project van Brian Provinciano, die Grand Theft Auto III wilde namaken met 8-bit sprites op zijn zelfgemaakte Nintendo Entertainment System development kit. In 2011 besloot Provinciano echter om over te schakelen naar de PC. Bovendien had hij gedurende die tijd verschillende personages en gameplay elementen van andere klassiekers, zoals Super Mario Bros., The Legend of Zelda en Contra, in zijn game verwerkt. In oktober vorig jaar verscheen de game voor PC, PS3 en PS Vita.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail