Retro Nintendo
|
River City Ransom: Underground

River City Ransom: Underground haalt Kickstarter doel

Door op 8 October 2013

De Kickstarter campagne van River City Ransom: Underground, de officiƫle opvolger van de gelijknamige Nintendo Entertainment System klassieker, bereikte gisteren 180 000 Canadese Dollar voor het verstrijken van de deadline. Daardoor verschijnt de nieuwe versie van het Europese Street Gangs zeker op de PC.

Desondanks heeft de River City Ransom reboot nog een hele weg af te leggen voor MAC, Linux en current-gen consoles. Met slechts 23 uur resterend op de teller, lijkt het onwaarschijnlijk dat de ontwikkelaars PlayStation 4 en Vita, Nintendo Wii U en 3DS, en Xbox One versies kunnen beloven.

“We brengen het spel eerst naar Windows, maar we willen zoveel mogelijk platformen ondersteunen indien de tijd, middelen en licenties ons dat toestaan”, aldus ontwikkelaar Conatus Creative. Alle hoop voor console liefhebbers lijkt daarom nog niet verloren.

River City Ransom: Underground probeert de Nintendo 2D beat-em up River City Ransom, die in PAL gebieden verscheen als Street Gangs, nieuw leven in te blazen. Yoshihisa Kishimoto, onder andere verantwoordelijk voor de originele Double Dragon, en Rich Vreeland, componist voor het populaire Fez, zijn betrokken bij het project.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail