Retro Nintendo
|
8-bit retro platformer Shovel Knight

Nieuwe Shovel Knight trailer, introductiedatum

Door op 5 October 2013

Een nieuwe trailer voor het retro vormgegeven Shovel Knight van Yacht Club Games toont de 8-bit stijl, muziek en gameplay van het spel. Bovendien verklapte ontwikkelaar Sean Velasco dat de game waarschijnlijk voor de winter beschikbaar is, maar dat een specifiek datum nog niet vast ligt.

Shovel Knight gebruikt een schup om naar schatten te graven en vijanden te verslaan door er op te springen à la Dagobert Duck. De nieuwe trailer toont duidelijk de klassieke Nintendo invloed op het spel.

Dankzij een succesvolle Kickstarter campagne verschijnt Shovel Knight deze winter op voor de PC via Steam. Nintendo 3DS en de Wii U bezitters zullen spijtig genoeg nog eventjes langer geduld moeten uitoefenen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail