Retro Nintendo
|
Mighty No. 9

Mighty No. 9 verzamelt meer dan 4 miljoen dollar

Door op 3 October 2013

De Kickstarter crowdfunding campagne van Comcept voor de spirituele opvolger van Mega Man, Mighty No. 9, eindigde gisteren met meer dan 3,8 miljoen dollar op de teller. Wanneer ook de PayPal donaties meegerekend worden, breekt de nieuwste van Inafune de grens van 4 miljoen dollar.

Daarmee haalt Mighty No. 9 gemakkelijk het vooropgestelde doel van $900 000. Verder werden ook veertien andere doelstellingen gehaald door de meer dan 67 000 aanhangers. Naast een aantal extra levels en eindbazen, verschijnt de game daarom ook op alle current-gen en next-gen consoles. Een volledig overzicht bevindt zich op de Kickstarter pagina.

Mighty No. 9 is een side-scrolling actie platformer met robot Beck in de hoofdrol. Nadat een vreemd virus allerlei mechanische wezens gek maakt, moet Beck een manier vinden om het virus te stoppen. De Kickstarter voor het spel startte eind augustus na de officiële aankonding op PAX Prime door Inafune, de bedenker van Mega Man.

Inafune zei eerder al dat het succes van de Mighty No. 9 Kickstarter zijn visie op de Mega Man serie heeft veranderd.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail