Retro Nintendo
|
Cosmic Star Heroine

16-bit JRPG geïnspireerde Cosmic Star Heroine van Zeboyd Games naar Kickstarter

Door op 2 October 2013

Cosmic Star Heroine, een game gebaseerd op klassieke 16-bit turn-based Japanse role-playing games zoals Chrono Trigger en Phantasy Star trok gisteren naar Kickstarter voor een groter ontwikkelingsbudget. Zeboyd Games, de ontwikkelaar van onder andere Breadth of Death 7 en Cthulhu Saves the World, hoopt zo $100 000 te verzamelen.

De ontwikkelaar belooft met Cosmic Star Heroine een klassieke turn-based JRPG met een 16-bit grafische stijl en cut scenes die aan de Sega CD doen denken. Bovendien biedt de game enkele moderne tintjes, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om overal de voortgang van de speler op te slaan zodat er een minimum aan repetitiviteit optreedt.

Ster van het Cosmic Star Heroine verhaal is Alyssa L’Salle, een galactische geheimagent wiens identiteit door haar eigen overheid bekend wordt gemaakt nadat ze op geheime informatie stuit. Aan de ene kant verweft ze zo wereldfaam, maar aan de andere kant wordt ze zo het hoofddoelwit van alle criminele organisaties in de melkweg.

Meer informatie over de game, personages, gameplay en soundtrack zijn beschikbaar op de Kickstarter pagina en de website van Zeboyd Games. De Kickstarter pagina biedt bovendien een overzicht van de verwachte kosten, zodat fans precies zien waar hun investering aan besteed wordt.

Cosmic Star Heroine staat gepland voor december 2014 op de PC, MAC, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail