Retro Nintendo
|
Mighty No. 9, spirituele opvolger van Mega Man

Mighty No. 9 Vita en 3DS versies bij 3,5 miljoen dollar en NES ‘cartridge’

Door op 28 September 2013

Naarmate de Mighty No. 9 Kickstarter campagne van Comcept zijn einde nadert, beloven de ontwikkelaars een nieuwe doelstelling: 3,5 miljoen dollar verzekert een handheld versie van de game voor de PlayStation Vita en de Nintendo 3DS. Bovendien kunnen fans die 41 dollar extra bijleggen rekenen op een unieke fysieke kopie van het spel in de vorm van een kleine USB NES catridge.

Met nog drie dagen te gaan heeft de nieuwe studio van Mega Man bedenker Inafune al 2,7 miljoen dollar ingezameld, ongeveer drie keer zoveel als het originele doel van 900 000 dollar. Daardoor worden er al zeker PC, MAC, Linux, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U versies van Mighty No. 9 gemaakt.

Mocht de teller de $3,3 miljoen bereiken, plaatst Comcept ook PlayStation 4 en Xbox One versies op de planning, terwijl er bij $3,5 miljoen handheld versies van de game gemaakt worden. De PS Vita en 3DS versies worden gemaakt in samenwerking met Abstraction Games die ook verantwoordelijk zijn voor de PS3 en PS Vita ports van Hotline Miami.

Mighty No. 9 NES cartridge

Als laatste argument om fans te overhalen te investeren in de spirituele opvolger van de Mega Man serie, biedt Comcept ook fysieke kopies van Mighty No. 9 aan bovenop de Steam versie. Wie $31 extra bijlegt krijgt een CD-versie, terwijl $41 recht geeft op een USB-versie in de vorm van een NES of Famicom cartridge.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail