Retro Nintendo
|
Mega Man The Board Game

Mega Man The Board Game binnenkort op Kickstarter

Door op 25 September 2013

Een inzamelactie op de populaire crowdfunding website Kickstarter voor een Mega Man bordspel zal binnenkort van start gaan volgens de Facebook pagina van het project. Hoewel een exacte datum nog steeds niet bekend is, belooft bordspelmaker Jasco dat de Kickstarter campagne er snel aan komt.

Volgens de Facebook pagina van het project wordt er op dit moment hard gewerkt aan de officiƫle board game voor Mega Man, maar biedt de Kickstarter campagne fans de mogelijkheid om het spel uit te breiden. Meer financiering betekent immers meer features.

Het doel van het Mega Man bordspel bestaat eruit om als eerste Dr. Wily te verslaan. In eerste instantie zal het spel daartoe tot vijf spelers ondersteunen, elk met een miniatuur figuur uit het Mega Man universum. De board game maakt verder geen gebruik van klassieke dobbelstenen, maar van een dek kaarten. Latere uitbreidingen moeten het aantal spelers optrekken tot acht en zullen extra personages en wapens uit de iconische game serie toevoegen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail