Retro Nintendo
|
F-Zero GX

Game Cube emulator Dolphin ondersteunt nu Oculus Rift, F-Zero GX getoond

Door op 25 September 2013

Als je ooit eens graag een betere kijk nam naar de in-game omgevingen op de Nintendo Game Cube, dan is het misschien geen slecht idee om een Oculus Rift aan te schaffen. De laatste update van de populaire Game Cube en Wii emulator Dolphin voegt immers ondersteuning toe voor de Virtual Reality bril aan een aantal Game Cube klassiekers.

Een korte demonstratie op YouTube toont de fantastische Game Cube en Oculus Rift combinatie voor het spel F-Zero GX. Met name de head tracking functionaliteit van de Rift werkt perfect wanneer de speler rond kijkt naar het circuit in de game, zelfs aan de duizelingwekkende snelheden waarvoor F-Zero bekend staat. Het haperende beeld wordt veroorzaakt door het feit dat de emulator op een minder krachtige computer draait.

Hoewel deze prestatie indrukwekkend is, vragen wij ons af wat de Oculus Rift kan betekenen voor games als The Legend of Zelda: The Wind Waker en Metroid Prime!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail