Retro Nintendo
|
Angry Video Game Nerd Adventures

Angry Video Game Nerd Adventures nu beschikbaar op Steam

Door op 24 September 2013

De Angry Video Game Nerd is zonder twijfel de meest bekende retro gamer op het internet afgaande op zijn populariteit op YouTube. Tegenwoordig doet de Nerd echter meer dan enkel boze reviews over slechte Nintendo klassiekers maken. Zijn nieuwste project Angry Video Game Nerd Adventures, een game gebaseerd op de gameplay van Mega Man en Castlevania, is vanaf nu beschikbaar op Steam voor €13,99.

AVGN Adventures biedt tien levels vol actie met meerdere speelbare personages, cameos en hopen geheimen. Ontwikkelaar FreakZone Games heeft er naar aloude NES gewoonte voor gezorgd dat AVGN Adventures een aartsmoeilijke, maar belonende game is waarin elke overwinning verdiend moet worden. Als de eerste reviews en reacties van gamers kloppen, kunnen alle retro gamers hun hart ophalen met AVGN Adventures!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail