Retro Nintendo
|
Hyperkin RetroN 5

Hyperkin RetroN 5 combineert tien retro consoles, beschikbaar op 10 december

Door op 20 September 2013

De Hyperkin RetroN 5 is de droom van veel retro verzamelaars, namelijk een console die compatibel is met tien klassieke cartridge systemen: NES, Famicom, Super NES en Famicom, Sega Master System, Genesis en Mega Drive, en de originele Gameboy, Color en Advance. Hyperkin liet echter weinig informatie los over de adviesprijs en de datum waarop de RetroN 5 beschikbaar zou zijn, tot nu. Op tien december zal de retro all-in-one console te koop zijn in zowel Europa (€89,99) als de Verenigde Staten ($99,99).

Hyperkin RetroN 5 controller

Sinds zijn laatste verschijning op de E3 beurs in Los Angeles, heeft de RetroN 5 een ware transformatie ondergaan. Volgens Hyperkin was dat nodig om de interne componenten beter te koelen en om functionaliteit voor de Sega Power Base Converter toe te voegen. Kopers kunnen volledige compatibiliteit met de tien bovenvermelde klassieke consoles verwachten, inclusief 720p High Definition videoweergave en draadloze controllers. Bovendien bevat de RetroN 5 ingebouwde cheat codes en de mogelijkheid om de knoppen op de controller te herprogrammeren.

Gegadigden kunnen alvast ruimte maken onder hun televisie, al zal dat niet al te moeilijk zijn als de RetroN 5 dient om verschillende Nintendo en Sega consoles te vervangen!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail