Retro Nintendo
|
Nightmare Busters

Nieuwe SNES game Nightmare Busters verwacht in december

Door op 19 September 2013

Drie jaar na de aankondiging van Super Fighter Team dat ze een volledig nieuw Super Nintendo spel in de maak hebben, lijkt het erop dat Nightmare Busters binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Niet alleen vermeldt de website van het project een mogelijke verzenddatum voor de online pre-orders, maar ook is het nu mogelijk om de game opnieuw te bestellen uit een nieuwe reeks geproduceerde games.

Nightmare Busters is currently available for pre-order. The game will begin shipping in December, 2013.

Samen met ontwikkelaars Christophe Gayraud en Jean-Christophe Allesandri, is Super Fighter Team de afgelopen maanden druk in de weer geweest om Nightmare Busters uit te brengen. De retro-uitgever verwacht daarom in december de eerste pre-orders naar klanten te kunnen sturen. De prijs voor de eerste gloednieuwe SNES game sinds 1998 bedraagt 75 euro, inclusief verzendkosten. Voor dat bedrag krijgen kopers de klassieke Super Nintendo formule: een cartridge van het spel, een handleiding en een stevige doos van karton.

Nightmare Busters

Nightmare Busters is een actie side-scroller waarin de twee elven Flynn en Floyd het opnemen tegen de Tyrant, een slechterik die het gemunt heeft op de dromen van kinderen. Om de Tyrant te verslaan beschikken de broers Flynn en Floyd over een arsenaal aan wapens en magie. Spelers kunnen deze uitdaging alleen aangaan of met twee, aangezien er ondersteuning voor co-op is.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail