Retro Nintendo
|
Dr. Wily's Castle

Kostprijs Dr. Wily’s kasteel vastgesteld op 84 miljoen euro

Door op 19 September 2013

Wie heeft er niet eens van gedroomd om een van zijn vele virtuele huizen in het echt te bezitten? De riante woningen in de Grand Theft Auto reeks of de fantasy huizen in The Elder Scrolls games zijn maar enkele van de voorbeelden. Maar wat van het kasteel van Dr. Wily uit Mega Man 2? Vastgoedbedrijf Movoto ging de kostprijs voor de ge├»nteresseerden na en kwam tot de conclusie dat Dr. Wily’s burcht 113 miljoen dollar, of zo’n 84 miljoen euro zou kosten.

Kostprijs kasteel Dr. Wily

Die prijs is gebaseerd op de grootte van het kasteel en de prijs per vierkante meter op een bepaalde locatie. Aangezien Mega Man zo’n 115cm breed is, zou het hele complex een kleine 16 000 vierkante meter groot zijn. De locatie werd vastgesteld op de Fuji berg in Japan, zo’n twee uur buiten Tokio, aangezien Mega Man van Japanse origine is. Indien het kasteel in Tokio zelf lag, zou de kostprijs zelfs exploderen tot 840 miljoen euro!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail