Retro Nintendo
|
The Binding of Isaac

The Binding of Isaac: Rebirth verschijnt op PS3, PS4 en Vita begin 2014

Door op 18 September 2013

The Binding of Isaac: Rebirth, de nieuwe console versie van Edmund McMillen en Florian Himsl’s top-down actiespel, verschijnt begin volgend jaar op de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PlayStation Vita, volgens de ontwikkelaar.

De nieuwe versie van de game wordt voor deze drie consoles volledig opnieuw gemaakt en zal extra gameplay, personages, vijanden en meer dan 110 nieuwe items bevatten. Net als zijn voorganger zal Rebirth gebaseerd zijn op de typische 16-bit Super Nintendo sfeer en setting. Bovendien voegen de ontwikkelaars co-op play, challenge runs en meer geheimen toe.

Voor wie al een kopie van het originele The Binding of Isaac bezit, wordt er een “Steam loyalty discount” aangeboden wanneer ze Rebirth kopen volgend jaar. The Binding of Isaac verscheen voor het eerst op Steam in september 2011, waar het nog steeds te koop is voor €4,99 voor zowel PC als MAC.

McMillen is verder ook bekend van het populaire Super Meat Boy, een 16-bit stijl platformer uit 2010.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail