Retro Nintendo
|
Oude startpagina Retro Nintendo

Retro Nintendo maakt doorstart

Door op 18 September 2013

Na enkele jaren van incativiteit gaat Retro Nintendo er mee verder met een volledig vernieuwde website!

Deze grootschalige aanpassing dient in de eerste plaats tot een grondige herbronning met een sterkere focus op nieuwsberichten, reviews en informatieve artikels. De site moet het daardoor spijtig genoeg stellen zonder gepersonaliseerde ledenpagina’s en -collecties, het forum en de game database. Het community aspect van die functies gaat echter niet volledig verloren door de boeiende en op interactie gerichte nieuwsberichten en de reviews. De game database komt overigens in een later stadium opnieuw beschikbaar.

In de tweede plaats trachten we met Retro Nintendo 2.0 de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website te verhogen, zowel voor onze bezoekers als voor de beheerders. Het oude, zelfgeschreven en -beheerde platform waar Retro Nintendo op draaide, is daarom vervangen door het populaire WordPress. De overstap naar WordPress maakt het spijtig genoeg niet mogelijk om oudere berichten en reacties mee te nemen.

De vandaag vrijgegeven versie van Retro Nintendo is allesbehalve een eindpunt, maar een heel nieuw begin voor de website. In de komende weken wordt er daarom hard gewerkt om de site op punt te krijgen. Wij hopen alleszins dat onze bezoekers tevreden zijn met de doorstart!

2 reacties

dennis op 3 October 2013 om 14u27

Ik kwam enkele jaren geleden al eens op RetroNintendo, ik zat zowaar vandaag door mijn “oude favorieten” te zoeken. Tot mijn verbazing is het (weer) actief hier.

Ik zal vaker terugkeren.

Thomas op 3 October 2013 om 19u41

Dat hoor ik graag, Dennis!

De site was inderdaad een hele tijd inactief om allerlei redenen, maar we werken er hard aan om terug een leuke community te worden.

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail