Retro Nintendo
|
DuckTales Remastered

DuckTales: Remastered midden november beschikbaar op disc in de VS

Door op 18 September 2013

Een hard copy versie van het recent verschenen DuckTales: Remastered verschijnt binnenkort misschien in de Europese winkelrekken, ondanks eerdere berichten die het tegenovergestelde beweren.

Vandaag heeft Capcom immers officieel aangekondigd dat het ook fysieke kopies van DuckTales: Remastered gaat aanbieden in de Verenigde Staten. Op 12 november verschijnt het vernieuwde NES avontuur van Dagobert Duck daar immers in de handel voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U aan $19,99, in tegenstelling tot de $14,99 kostende digitale variant.

DuckTales: Remastered was oorspronkelijk enkel verkrijgbaar als digitale download voor de PlayStation 3, de Wii U en Steam. Later verscheen er ook een digitale Xbox 360 versie. Hoewel er voor de PS3 een speciale “boxed” editie werd uitgebrach door Capcom, bevatte die enkel een collector’s pin en een download code voor het PlayStation Network.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail