Retro Nintendo
|
Disney prinsessen als Street Fighter personages

Disney Prinsessen herwerkt tot Street Fighter Personages

Door op 18 September 2013

De prinsessen uit de Disney films en de dames uit de Street Fighter reeks roepen niet bepaald hetzelfde beeld op, maar de adelijke dames passen misschien wel beter in de ruwe setting van Street Fighter dan gedacht.

Mike V is er immers in geslaagd de prinsessen een Street Fighter jasje te geven. Sneeuwwitje, Jasmine van Aladdin en Ariël uit De Kleine Zeemeermin, bijvoorbeeld, nemen elk de karakteristieke houding van een Street Fighter personage aan, waaronder Ryu en Chun Li.

Een aantal voorbeelden worden hieronder weergeven. De volledige galerij is beschikbaar op de site van Mike V.

Jasmine als Street Fighter personage

Ariël als Street Fighter Personage

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail